AktualitetTe FunditTe GjithaVeç e Shuplakës

Moratoriumi për pyjet, si zbatohet në Librazhd. Në mes të ditës kamioni pa targa plot me drunj të prerë (VIDEO)

Pavarësisht se ligji për moratoriumin e pyjeve ka hyrë në fuqi që më 11 shkurt të 2016-ës, ligji duket se nuk po zbatohet në qytetin e Librazhdit.

Në redaksinë e “Shuplaka-s” ka mbërritur një video ku shikohet një kamion plot me drunj të prerë që lëviz në mes të ditës, dhe mbi të gjitha pa targa.

Ndonëse moratoriumi thuhet se është ndaluar rreptësisht duket se askush nuk do t’ja dijë për ligje. Pamjet flasin vetë… (D.D/Shuplaka)

Fjalët Kyce

Artikuj të Ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!